com_buc@pin.ro 021.423.44.33

Aniversăm... și dăruim!

Împlinim 25 de ani de colaborare cu ORAFOL, motiv pentru care
ți-am pregătit o campanie aniversară.
Vezi regulamentul complet

PIN și ORAFOL: 25 de ani de colaborare și încredere

ORAFOL este unul dintre cei mai importanți producători la nivel mondial de folii adezive, materiale reflectorizante și benzi dublu adezive. Fie că discutăm despre foliile ORACAL sau alte materiale din portofoliul companiei, vei descoperi aceleași standarde înalte în materie de calitate și inovație.

Anul acesta, se împlinesc 25 de ani de când, între PIN și ORAFOL se țese o relație strânsă de parteneriat. Ne dorim să sărbătorim această colaborare trainică împreună cu clienții noștri, motiv pentru care ți-am pregătit o campanie aniversară.

În perioada 7 octombrie – 6 decembrie 2019, cumpărăturile de produse ORAFOL mai mari de 500 de lei sunt răsplătite cu produse cadou. Clienții primesc cadou doar unul dintre produsele propuse, la alegere, doar pentru facturile ce conțin exclusiv produse ORAFOL și ating pragurile respective.

Descoperă detaliile ofertei și beneficiază de ea chiar acum!

Descoperă pachetele aniversare

O colaborare de mai bine de două decenii trebuie sărbătorită corespunzător: cum altfel decât împreună cu clienții noștri care ne ajută să fim întotdeauna mai buni?

Campania Aniversăm... și dăruim! își propune să răsplătească clienții care ne sunt alături printr-o serie de produse-cadou, care se adaugă automat la comandă atunci când aceasta atinge o anumită sumă.

Vezi regulamentul complet

The hobbyist
pack

Pentru cumpărături între 500 și 999 lei + TVA

The enthusiast
pack

Pentru cumpărături între 1000 și 1999 lei + TVA

The determined
pack

Pentru cumpărături între 2000 și 3999 lei + TVA

The professional
pack

Pentru cumpărături de peste 4000 lei + TVA

The hobbyist pack

Pentru cumpărături
între 500 și 999 lei + TVA

Între un proiect reușit și unul excepțional, diferența principală stă în micile detalii. Cu produsele din portofoliul ORAFOL, ești convins că fiecare proiect va avea rezultatele mult dorite.

În perioada campaniei, la comenzile de produse ORAFOL care depășesc valoarea de 500 de lei vei primi unul dintre următoarele accesorii, la alegere:

Orabond 1812TM

Dublu adeziv buretos, alb, cu o lățime de 12 mm. Rezistă la factori de mediu, precum radiațiile UV, temperatură, umiditate, dar și la solvenți. Potrivit pentru utilizare la exterior, dar și pentru instalarea pieselor de metal și plastic extrudat în amenajări interioare.

Mai multe detalii

SpeedClip L (2 buc.)

Set de două cleme din plastic mari, cu diametrul de 111 mm, special concepute pentru fixarea rolelor de material. Plasticul special permite clemelor să se muleze perfect în jurul rolelor, iar mânerul permite îndepărtarea rapidă de pe acestea.

Mai multe detalii

YelloBlade Grip

Mâner din plastic, special conceput pentru manevrarea ușoară a racletei YelloBlade Orange.

Mai multe detalii

YelloBlade Orange

Racletă special concepută pentru îndepărtarea foliei adezive vechi, indiferent de tipul de adeziv al acesteia.

Mai multe detalii

The enthusiast pack

Pentru cumpărături
între 1000 și 1999 lei + TVA

Când pasiunea vorbește, nimic nu te poate opri din a face tot ce îți dorești. Pentru a-ți fi de ajutor, îți oferim accesoriile care să-ți ușureze munca și să o facă mai plăcută.

La cumpărăturile în valoare de peste 1000 de lei, primești automat unul dintre următoarele produse:

Orabond 1397PP

Bandă dublu adezivă transparentă, de 12 mm lățime. Se folosește pentru montarea diferitelor piese și ornamente pe diverse obiecte din plastic, pe mașini sau chiar pe mobilier. În producția publicitară, este recomandat pentru montarea de roll-up-uri.

Mai multe detalii

Orabond 1812TM

Dublu adeziv buretos, alb, la 19mm lățime. Rezistă la factori de mediu, precum radiațiile UV, temperatură, umiditate, dar și la solvenți. Potrivit pentru utilizare la exterior, dar și pentru instalarea pieselor de metal și plastic extrudat în amenajări interioare.

Mai multe detalii

Prowrap Betty

Racletă specială, cu marginea rotunjită și poziționată în unghi de 30°. Elimină posibilitatea abordării unui unghi greșit în timpul colantării, iar procesul devine mult mai sigur și rapid.

Mai multe detalii

Sign Tweezer Straight L

Pensetă cu vârful foarte ascuțit, care permite o îndepărtare ușoară a surplusului de material, facilitând finisaje până în cele mai mici detalii.

Mai multe detalii

The determined pack

Pentru cumpărături
între 2000 și 3999 lei + TVA

Produsele ORAFOL transformă entuziasmul în determinare, prin intermediul calității excepționale pe care ți-o oferă la orice achiziție.

Prețuim fidelitatea și hotărârea ta, motiv pentru care, în perioada campaniei Aniversăm... și dăruim, cumpărăturile de produse ORAFOL în valoare de peste 2000 de lei îți aduc, automat, și următoarele cadouri:

Orabond 1397PP

Bandă dublu adezivă transparentă, cu lățimea de 19 mm. Se folosește pentru montarea diferitelor piese și ornamente pe diverse obiecte din plastic, pe mașini sau chiar pe mobilier.

Mai multe detalii

SpeedMag HD

Magnet foarte puternic, cu strat protector pentru vopseaua mașinii, fixează materialele mari, chiar și în condiții meteo extreme precum vântul puternic.

Mai multe detalii

TonnyMag Basic Gold

Racletă din plastic, cu magneți la interior pentru poziționarea sa și așezarea materialelor pe suprafețe metalice.

Mai multe detalii

OLFA SVR-1

Cutter metalic din oțel inoxidabil, se poate folosi la lucrări în mediu umed, precum cele de tapițerie, înfolieri etc.

Mai multe detalii

The professional pack

Pentru cumpărături de
peste 4000 lei + TVA

Atunci când ești sigur de calitatea produselor pe care le recomanzi clienților tăi, reușești să le oferi rezultate superioare. In cazul foliilor ORAFOL, o importanță deosebită trebuie oferită și accesoriilor folosite.

Din acest motiv, la cumpărăturile care depășesc valoarea de 4000 de lei, vei primi cadou unul dintre următoarele produse:

Soluție întreținere folii mate

Soluție cu acțiune rapidă pentru îngrijirea foliilor mate. Aceasta lasă suprafața mașinii antistatică și impermeabilă, accentuând efectul de mat.

Mai multe detalii

YelloBelt Prowrap

Geantă special concepută pentru a depozita raclete, pensete și cuțite. Eficientizează procesul de lucru și protejează lucrările de zgârieturile pe care gențile obișnuite le pot cauza.

Mai multe detalii

Yelloblade Egg

Mâner din lemn, rotunjit la capătul care se ține în palmă. A fost special conceput pentru manevrarea ușoară a racletei YelloBlade Orange, chiar și în situațiile în care operațiunea necesită aplicarea de mai multă forță.

Mai multe detalii

Yellotwin base

Bază magnetică pentru racletele YelloTwin. Este formată din două cochilii, în care puteți introduce câte o racletă YelloTwin, indiferent de culoarea acesteia.

Mai multe detalii

Yellotwin lip
BLUE/GOLD/ORANGE

Raclete cu diverse grade de fermitate, se pot combina două câte două.

Mai multe detalii

Beneficiază de campanie chiar acum!

Descoperă produsele PIN și ORAFOL și plasează o comandă care să se încadreze în valorile precizate, pentru a te bucura de produsele cadou.

Contactează-ne

Adresă

Baia Mare:
Str. Transilvaniei 5/75-79
 
București:
Str. Calea Rahovei nr.266-268
Electromagnetica Business Park, Corp 5
 
Program: 09.00 – 18.00

Telefon

Baia Mare:
0262.223.224

0744.661.746

 

București:
021.423.44.33

0744.667.746

Email

Baia Mare:
office@pin.ro

 

București:
com_buc@pin.ro

Mesajul tău a fost trimis. Mulțumim!